Links

1) HSDE – HotSpot Duurzame Energie

Het project Hot Spot Duurzame Energie (HSDE) richt zich op het ontwikkelen van kennis en het vertalen van deze kennis in economische bedrijvigheid op het gebied van duurzame energie en technologie. HSDE bevordert de samenwerking tussen kennisinstelling en Midden en Klein Bedrijf. Lees hier meer over HotSpot Duurzame Energie.

2) Duurzaam Gebouwd

Het kennisplatform Duurzaam Gebouwd informeert en inspireert de professional door onafhankelijk nieuws, experts, projectbeschrijvingen, innovatieve producten en inspirerende evenementen op het gebied van duurzaam bouwen. Tegelijkertijd is Duurzaam Gebouwd een complementair en interessant netwerk van personen en bedrijven. Lees hier meer over Duurzaam Gebouwd.

3) Zonnepaneel Subsidies

Steeds meer huishoudens in Nederland hebben interesse in zonnepanelen. In de afgelopen jaren zijn er door de Rijksoverheid miljoenen euro’s aan subsidies uitgekeerd om het gebruik van duurzame producten en oplossingen te stimuleren. Op Zonnepaneel-Subsidies.nl lees je alles over nieuwe manieren van elektriciteitsproductie. Lees hier meer over zonnepanelen.